MENU
newborn jongen beige fotograaf assen drenthe gronigen friesland

Kraamreportage fresh 48 in Assen drenthe Groningen Friesland baby kijkt naar mama

Day in the life reportage door fotograaf uit Assen Drenthe tijdens tanden poetsen

WERKWIJZE

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende reportages. Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met me op….

Zwangerschapreportage

Een zwangerschapsreportage maak ik wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Dan is je buik op zijn mooist. Ik heb een hele mooie verzameling exclusieve zwangerschapsjurken van Mii-estilo waaruit je kunt kiezen. Ik fotografeer tijdens het zogenaamde Gouden uurtje, een uur voordat de zon onder gaat. Dan is het licht op zijn mooist. Aangezien ik geen studio heb, vinden alle shoots op een prachtige buitenlocatie plaats. Mocht het weer niet voldoende zijn om jou de mooiste foto’s te bezorgen, dan verzetten we de shoot. Kijk hier voor de tarieven…

Newbornreportage

Wanneer jullie kindje tussen de 5 en 12 dagen oud is kom ik bij jullie om mooie geposeerde foto’s te maken. Van te voren krijgen jullie van mij informatie over wat je kunt verwachten. Ik heb veel keuze uit allerlei kleuren, accesoires, haarbandjes, pakjes, mutsjes e.d. Het duurt ongeveer tussen de twee a vier uur. Kijk  hier  voor voorbeeldfoto’s.

Newborn assen drenthe baby in handen newbornfotogaaf

kraamreportage first 48 ditl drenthe assen friesland groningen

Kraamreportage

Deze reportage is perfect voor als je houdt van ongeposeerde spontane foto’s. Bij jullie thuis maak ik foto’s van het badmoment, het voeden, het slapen etc. Eigenlijk loop ik mee met wat jullie met jullie kindje doen gedurende twee uur. Bij het pakket zit een mooi album met foto’s, zodat ook de kleine dit terug kan kijken wanneer het groter is. Kortom een prachtige herinnering voor beiden. Voor de tarieven, kun je kijken op deze pagina.

Day in the Life

Een day in the life reportage is zo mooi om te maken. Ik volg jullie gedurende 4 uur en leg de alledaagse momenten vast. Dit alles zien jullie terug in een mooi album zodat jullie altijd terug kunnen kijken. In het begin is dit voor de meesten nog wat ongemakkelijk, maar dat duurt voor de meesten niet lang. Voor een indruk van een DAY IN THE LIFE reportage, kun je hier kijken. Je kunt me bijvoorbeeld ook vragen om een familie-uitje te documenteren of een verjaardag of een ander gelegenheid.

Reserveer je plekje op tijd!

Ik heb maar een beperkt aantal plekken, dus ik adviseer je om op tijd te reserveren…

 


CLOSE