MENU

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

[/fusion_title][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”yes” columns=”1″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”yes” lightbox=”yes” class=”” id=””][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”http://anitadries.nl/wp-content/uploads/2017/02/759A0792dzw-e1486386195150.jpg” alt=””/][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”http://anitadries.nl/wp-content/uploads/2017/01/759A2172sarabuikhout1-e1486386265785.jpg” alt=””/][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”http://anitadries.nl/wp-content/uploads/2016/09/antjezwjpeg-1-e1486582804226.jpg” alt=””/][/fusion_images][fusion_text]

|B L O G |Baby- Peuter- Kleutermarkt 2017|

De oudsten naar school, de jongste bij de gastouder en ik tijd om mijn blog te schrijven over de Baby- Peuter- Kleutermarkt in de Bibliotheek in Assen…….Zaterdag 28 januari was het zover. Ook ik als Anita Dries Fotografie mocht daar staan. Om 10u was ik bepakt en bezakt op weg naar mijn plekje. Ik zag al meerdere mensen lopen met heel wat pakkelarie. Je sleept wat mee…..

Eenmaal bij mijn tafeltje aangekomen, ben ik begonnen met uitpakken en het inrichten ervan. Toen bekend was dat ik hier mocht staan, had ik al ideeën genoeg in mijn hoofd over hoe ik het wilde vormgeven. Gelijk maar op papier gezet en aangevuld als er mij weer iets te binnen schoot over hoe ik dat wilde vormgeven. Blijkbaar heb ik het goed bedacht, want gedurende de dag kreeg ik heel veel complimenten over mijn producten en mijn foto’s van mijn Zwangerschapsshoots en Newbornbabies. Heel erg bedankt nog daarvoor! Dat is natuurlijk altijd erg leuk om te horen.

Ik had een grote canvas van 100x70cm meegenomen en nog wat producten op hout, een rond blok van 40 cm doorsnede en een hanger met drie foto’s onder elkaar en nog eentje van 20x30cm. Deze houtblokken zijn echt mijn favoriet, omdat ze zo’n mooie uitstraling hebben.

Ik werd hartelijk verwelkomd door Marloes de Klerk, productmanager van de Bibliotheek Assen. Zij heeft me even wat dingen uitgelegd bijvoorbeeld waar de koffie stond (heel belangrijk haha)

Er waren toch ook wat mensen die vroegen of ik ook familie shoots deed. Deze optie staat (nog) niet op mijn site www.anitadries.nl, maar deze optie zal ik ook standaard gaan aanbieden.

Ook nog wat oud-collega’s gesproken en nog wat genetwerkt. Twee van mijn zonen kwamen ook nog langs samen met papa. Nou, die zetten meteen de boel op zijn kop (onze zonen bedoel ik dan natuurlijk ;)). Spelen met ballonnen, nou ja ze hadden er wel lol in haha! Mijn zus was er ook nog even, gezellig.

Al met al een hele leuke gezellige dag, die goed georganiseerd was. Ook Bibliotheek Assen bedankt voor de goede zorgen!

Met vriendelijke groet, Anita Dries

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Comments
Add Your Comment

CLOSE