MENU

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat wanneer ik je fotografeer? In dit blog beschrijf ik over wat er achter de schermen gebeurt, de zogenaamde “Behind the Scenes” beelden.

Ik mocht een paar foto’s van mijzelf in actie tijdens fotoshoots in ontvangst nemen. Ik kwam ze laatst weer een keer tegen toen ik door de foto’s aan het scrollen was op mijn telefoon. Deze wilde ik graag met jullie delen.

Ik lig namelijk vaak op de grond, wurm mij tussen takken en bosjes en ook sta ik regelmatig op een trapje. Nu kan ik best leuk op een trapje staan, maar ja wanneer ik door de knieën moet, dan is het iets minder charmant;) Na een shoot heb ik dan ook spierpijn. Als je de foto’s ziet, snap je wel waarom……

Je herkent me aan de bergschoenen zeg ik vaak wanneer we elkaar gaan ontmoeten voor de fotoshoot. Die heb ik ook echt nodig in verband met de modder of wanneer ik tussen de bosjes sta als een echte paparazzi. Ik ben ook wel eens een lenshood kwijtgeraakt. Gelukkig na enig zoeken wel weer teruggevonden. Ik had zelf niet eens door dat ie weg was, maar gelukkig een oplettende klant wel….

Ik sleep ook heel wat materiaal mee tijdens een zwangerschapsshoot, onder andere een trapje, verkleedtent, een koffer met jurken en accesoires en mijn cameratas. Wat daar allemaal in zit schrijf ik een ander blog…

Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om foto’s van achter de schermen te mogen ontvangen, iedereen bedankt hiervoor!

Warme groet, Anita Dries

Comments
Add Your Comment

CLOSE